Synergie moderního designu a přírodních materiálů v Chateau Troja

Doba čtení: 5 minut

Realizace interiéru luxusního bytu v novém rezidenčním projektu Chateau Troja, ve spolupráci s architektonickým studiem OOOOX, přinesla dokonalé spojení moderního designu s přírodními materiály, vytvářející jedinečný prostor pro bydlení. SYMA Living se postarala o výrobu veškerého nábytku a vybavení interiéru.

Jednou z nejvýraznějších částí celého projektu je kuchyň, v níž dominuje ručně skládaná drásaná dubová dýha s povrchovou úpravou osmo olej. Tato technika nejen zachovává co nejvěrnější texturu dřeva, ale do interiéru vnáší také teplo a eleganci. Kombinace přírodního materiálu a precizního zpracování vytváří kuchyni, která není pouze pracovním prostorem, ale také esteticky působivým místem.

Kontrastním industriálním prvkem je ručně aplikovaná betonová stěrka na lamino podkladu, dodávající všem pohledovým plochám, včetně ostrůvku, nadčasový a moderní vzhled. Vizuálně poutavou je kompaktní pracovní deska, do níž bylo vyfrézováno LED osvětlení, které ambientně osvětluje hranu dvířek z obou stran, vytvářející dojem subtilní elegance.

Při realizace interiéru v rezidenčním projektu Chateau Troja byl kladen důraz na efektivní využití úložného prostoru. Většina úložných prostor navíc disponuje systémem Tip-On, umožňující jejich otevírání bez madel, což ještě více podtrhuje minimalistický design.

Betonová stěrka se opakuje také na dveřích šatní skříně, kde díky vzoru opticky sjednocuje několik skříňových segmentů s širokými dveřmi do jednoho bloku. V šatní skříni byl zahrnut zajímavý detail ve formě horního nástavce s prosvětlenými dvířky, plnící funkci dekorační a vzpomínkové vitríny. Interní vybavení skříně nabízí zásuvky nejvyšší kvality a šatní tyče s rozsvícením na senzor, což poskytuje praktické a elegantní řešení pro organizaci oblečení.

V interiéru Chateau Troja byly využity nejmodernější technologie a prvotřídní materiály, které společně tvoří ideální prostor pro moderní, funkční a pohodlné bydlení.

Nezávazná poptávka

Rádi s vámi probereme vaše představy o nové kuchyni, nábytku nebo interiéru.

Kontakt

Kontaktní údaje
info@symaliving.cz +420 241 404 574
Sociální sítě
Facebook Instagram YouTube
Informace o společnosti
SYMA Production s.r.o.
IČ: 26735130
DIČ: CZ26735130
Modřická 910/71, 664 48 Moravany
Pobočka Praha
Za Stodolou 94, 251 01
Modletice u Prahy
Zobrazit na mapě
Pobočka Brno
Modřická 910/71, 664 48
Moravany u Brna
Zobrazit na mapě